ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Використовуючи сайт, Користувач підтверджує, що надає свою згоду ТОВ «ВІДІ ЛІЗИНГ» (далі – Компанія) на збирання, обробку, зберігання, передачу персональних даних про себе (далі – Персональні дані).

Метою отримання Персональних даних є необхідність забезпечення у майбутньому реалізації прав та обов’язків як Користувача, так і VIDI*, що випливають із Закону України «Про захист прав споживачів», інших актів законодавства та укладеного з Користувачем договору. Задля проведення заходів прямого маркетингу, моніторингу якості наданих підприємствами групи VIDI послуг, забезпечення доведення до відома Користувача рекламної та/або іншої інформації.

Звертаємо Вашу увагу, що стаття 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Також повідомляємо, що Персональні дані про Користувача можуть бути передані відповідним органам або особам на підставах, передбачених законом, та/або у зв’язку з реалізацією прав та обов’язків у сфері відносин, що складатимуться відповідно до закону та/або умов договорів, укладених відповідно до закону, інших правочинів, зокрема:

  • податковим органам;
  • органам та суб’єктам господарювання, які проводять чи проводитимуть перевірки VIDI або реалізовуватимуть вимоги закону чи умови договору, укладеного з VIDI відповідно до закону;
  • іншим особам чи органам у сфері реалізації прав та обов’язків Користувача як споживача, та Компанії, як володільця її бази, до якої входять Персональні дані;
  • підприємствам групи VIDI, що реалізують свою продукцію та надають послуги під зареєстрованою торговельною маркою VIDI.

Політика захисту персональних даних

Компанія поважає право на конфіденційність Користувачів цього веб-сайту.

Політика захисту Персональних даних була розроблена у відповідності з чинним законодавством України, зокрема відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», для надання інформації Користувачам веб-сайту про обсяг Персональних даних, які отримуватимуть від Користувача, мету отримання Персональних даних, порядок обробки Персональних даних, умови надання доступу до Персональних даних третім особам тощо.

Персональні дані, які можуть отримуються від Вас:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • стать, вік;
  • контактна інформація: адреса, телефон, адреса електронної пошти;
  • дата заповнення анкети, форми, картки тощо;
  • відомості про ваш автомобіль (марка, модель, VIN номер, рік випуску тощо);
  • інформація про сервісний центр, в якому Користувач обслуговує транспортний засіб.

Інша інформація, яка отримується під час користування нашим веб-сайтом

Кожен раз коли ви користуєтесь веб-сайтом https://vidi-leasing.com.ua, читаєте сторінки або завантажуєте інформацію, наші комп’ютери автоматично записують таку інформацію про ваш візит з цифрового пристрою, який ви використовуєте для роботи з нашим веб-сайтом.

Ця інформація не ідентифікує вашу особу та не є вашими персональними даними. Вона лише надає нам інформацію про кількість відвідувачів веб-сайту та типи цифрових пристроїв, які вони використовують. З цією інформацією ми можемо покращити наш веб-сайт для всіх відвідувачів і зробити його більш корисним для вас.

Інформація включає наступне:

  • дату та час візиту Користувача нашого веб-сайту;
  • скільки та які саме сторінки Користувач відвідував протягом «сесії» на нашому веб-сайті, як довго Користувач перебував на ньому;
  • доменне ім’я (це може бути ім'я постачальника інтернет-послуг, наприклад aol.com або місце роботи) та IP-адресу (це номер, присвоєний цифровому пристрою Користувача кожного разу коли Користувач користується мережею), що дозволяє мати доступ до нашого веб-сайту;
  • інформацію про інтернет-браузер, яким користуєтесь (наприклад, Microsoft Explorer або Netscape) та операційну систему комп’ютера Користувача (наприклад, Windows 98);
  • веб-сайт, яким користувалися перед підключенням до https://vidi-leasing.com.ua (наприклад, Yahoo якщо Користувач знайшов нас у пошуковій мережі).

Компанія не збиратиме Персональні дані про Користувача шляхом використання cookie-файлів, разом з тим шляхом активації cookie-файлів або підтриманням їх в активному стані. Користувач надає свою згоду Компанії на зберігання файлів- cookie на браузері Користувача.

Зверніть увагу! Вимкнення cookie-файлів можуть вплинути на функціональність веб-сайту та роботу з веб-сайтом Компанії.

Захист даних ярликів пікселів (PIXEL TAGS)

Компанія може використовувати ярлики пікселів, що є маленькими графічними файлами, які надають нам змогу відстежувати використання наших веб-сайтів.

Ярлик пікселю може збирати інформацію, таку як:

  • IP (інтернет протокол) (Internet Protocol) адресу комп’ютера, який завантажив сторінку, на якій з’являється ярлик;
  • URL (Uniform Resource Locator) сторінки, на якій з'являється ярлик пікселю;
  • час, протягом якого переглядалася сторінка, на якій міститься ярлик пікселю;
  • тип браузеру, за допомогою якого було обрано ярлик пікселю;
  • ідентифікаційний номер будь-якого файлу-cookie — на комп’ютері попередньо встановленого сервером.

Інформація, що вказана вище, не є персональними даними.

Контактуючи з Користувачем через доступну HTML-електронну пошту, Компанія може використати технологію «підбору формату», що дозволяє ярликам пікселів інформувати Компанію чи отримав або відкрив Користувач електронний лист.

*під «VIDI» мається на увазі всі підприємства, які реалізують свою продукцію та послуги під торгівельною маркою VIDI, імпортери цієї продукції, а також інші підприємства VIDI.